DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. april: Ovna očekuje emotivan susret, Vagi stiže poziv ili poruka, Riba ima tajnu ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. april: Ovna očekuje emotivan susret, Vagi stiže poziv ili poruka, Riba ima tajnu ljubav…

24. travnja 2019. 0 By Admin 1
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Trudite se da nađete način kako da rešite problem partnerove ljubomore. Ukoliko pripadate generaciji rođenoj sredinom osamdesetih, moguće je da će doći do susreta o kome maštate. Dobri partneri su danas osobe rođene u znaku Strelca, Ovna i Vodolije. Sa ostalima, posebno sa Rakovima i Škorpijama, ne znate na čemu ste.

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Veoma ste zainteresovani za atraktivnu damu. Čak i oni koji su strastveni rukovođeni samo hormonima a ne mogu biti zbunjeni. Jer vam čist erotski doživljaj bez imalo nagoveštavaja bilo kakvih emocija baš i ne odgovara. Škorpija i Rak čeznu za vama, Jarac strpljivo čeka na poziv.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Ako ste sigurni da možete da sami izađete nakraj sa svojim sumnjama, ne započinjite razgovor koji bi mogao biti neprijatan. Ukoliko ste u braku, partner zahteva strpljenje i pažnju.

DALEKA LJUBAV

    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Potrebno je da se maksimalno potrudite oko nekog s kim lako nalazite zajednički jezik. Maštate o nekome ko živi u inostranstvu, ili obrnuto, neko mašta o vama. Pazite da ne povredite partnera rečima.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Naporan dan jer niste u stanju da uradite sve ono što se od vas očekuje. Možete biti previše nesmotreni i reći nešto partneru što on najverovatnije ne voli da čuje. Ako planirate zajednički izlazak ili put, moguće da će partner iz nekih razloga odustati. Nekome se veoma dopadate, najverovanije osobi koja je starija od vas a moguće i da nije slobodna.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Mnogi vas poznaju kao komunikativnu, veselu i pričljivu osobu i bolje je da je tako, da im se ne pruži prilika da upoznaju onu mračnu stranu vaše prirode koja im zadaje strah. U suštini, već posle deset uveče, bićete mnogo prilagodljiviji.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2