Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

7. siječnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Čini se da vam januar 2017. godine ne donosi olakšanje. Mars, vladar kuće parova Vage, i Venera, planeta ljubavi, nalaze se u nepovoljnom položaju, u vašoj 6. solarnoj kući, kući obaveze i posla. Vaša sloboda je ograničena, izbori su nametnuti i morate napraviti ono što morate, ne ono što želite.

 

I ovo je samo početak dužeg perioda tokom kojeg su u vaš ljubavni život umešane brige, obaveze i ograničenja. Uprkos svemu, postoje i dobre strane, to je podela obaveza s voljenom osobom ili s nekim s kime radite.

 

 

ŠKORPIJA

S Venerom i Marsom u kući ljubavi Škorpije, januar 2017. godine vam donosi puno romantike i snažna osećanja. Venera je planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije, dok je Mars planeta osvajanja i strasti. Uz ovakav uticaj, govorimo o čistoj strasti i snažnoj instinktivnoj privlačnosti koja vas pokreće.

 

Januar je za vas mesec ljubavi zbog ljubavi, ne one društveno prepoznate veze zasnovane na papiru, službeno ili moralno. Očekujte to da ćete se zaljubiti, da ćete osetiti senzaciju na fizičkom nivou koju niste osetili nikada do sada! Oni koji su u vezi ili braku duže vremena sada će obnoviti strast i pojačati niti koje ih vežu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6