Zarobi mu srce, ukradi mu dušu: Vlaška ljubavna magija od koje se ne može pobeći

Zarobi mu srce, ukradi mu dušu: Vlaška ljubavna magija od koje se ne može pobeći

19. veljače 2017. 0 By Admin

Vlaška ljubavna magija od koje se ne može pobeći: Jedna od bolesti za koju savremena medicina nema leka, a vlaške vračare je leče bez problema je – IMPOTENCIJA.

D.K. iz krajinskog sela Kobišnice, naočit i krupan četrdesetšestogodišnji muškarac, priča nam da zbog posesivnosti jedne žene i vlaške ljubavne magije, umalo nije ostao bez glave:

– Mi Vlasi verujemo u vlašku magiju. To nam je u genima. Vlaška magija je deo naše tradicije. Oduvek je postojala i zauvek će postojati. Jednostavno, mi živimo sa tim. Međutim, ono što se meni desilo pre nekoliko godina, prevazilazi čak i najkošmarnije snove. Jedna moja poznanica, iz susednog sela, bila se zagledala u mene, a da ja to nisam znao.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/19/jedna-od-najbitnijih-stvari-koja-nam-odreduje-sudbinu-je-ova/

 

Prilikom nekoliko naših susreta, a uvek je to bilo u društvu zajedničkih prijatelja, ona je meni pokušavala da stavi do znanja da joj je stalo do mene. Na žalost, ili na sreću, ja to nisam shvatio, pa je ona rešila da za moje osvajanje angažuje jednu babu, vračaru iz Vratne. Ja, do tada pun one muške snage, odjednom shvatim da moja seksualna moć, ali i snaga uopšte, drastično opada. Kao i svaki Vlah, pomoć sam i ja zatražio od vračare. Međutim, ta prva vračara koju sam posetio, nije uspela da reši moj problem.

 

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3