Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

Mjesec u Djevici

Emocionalna selektivnost glavna je stvar kada je Mjesec u Djevici u pitanju! Imaju nevjerojatnu potrebu da iskustva koja su stekli o sebi samoanalizom dijele s drugima. Baš zbog silne želje da namaknu mak na konac, drage nam Djevice vrlo često prenaglašeno reagiraju jer njihov kurs ne smije nitko poremetiti.

 

 

Iako darežljive, kada su utrošeno vrijeme i snaga u pomoći drugima u pitanju, znaju biti i te kako škrte ako osjete da želite samo korist. Mentalna aktivnost vrlo je izražena i praktičnost je u svemu prisutna. Brižnost i stalna napetost hoće li se sve završiti kako treba opterećenje je s kojim se stalno suočavaju.

 

 

Vole da sve što stječu to učine svojim mentalnim kvalitetama i bujnom maštom. Kada im dođe žuta minuta, osobe rođene s ovakvim Mjesečevim položajem znaju biti izuzetno svadljive. Zato je glavna lekcija koju trebaju naučiti upravo da s vremena na vrijeme kažu ono što misle, a da svoju stalnu šutnju i fleksibilnost zamijene razumnom mjerom otvorenosti.

 

 

 

Intuicija im je izuzetno naglašena i vrlo često se interesiraju za okultno. Odličan smisao za poslovanje sa inzistiranjem na detalje. Iako zanimljive, dame s ovakvim položajem Mjeseca mogu biti izuzetnog izgleda. Nesigurnost ih lomi s vremena na vrijeme!

Savjet: Hladnoću i inhibiranost zamijenite magičnim osmjehom!

 

 

Mjesec u Vagi

Osobe s Mjesecom u Vagi svijet vide kroz ružičaste naočale. Osjećaju duboku potrebu da se svima svide i imaju urođenu učtivost, šarm i diplomatsko ponašanje.

 

 

Emocionalna stabilnost ovisi od toga koliko ih odobravaju pa eto lepršavih Vaga koje vole svima ugoditi! Mali problem – gdje ste tu vi u svemu tome? Vrlo ugodne naravi, mnogi žele biti u društvu ovih dama.

Ponekad, kada baš tako zažele, kapric im zna biti drugo ime. Imaju ogromne ideje koje zbog svoje zračne prirode često ne dovode do kraja.

 

 

Odlučnost nije jača strana, ali privid nesigurnosti ipak daje veliku snagu. Vole muziku, poeziju i umjetnost kao takvu. Partneri su im izuzetno važni i budući da najbolje funkcioniraju u suradnji s drugima, definitivno nisu solo igrači.

Obožavaju odjeću, šminku i modu generalno, ali uz veliku dozu stila.

Savjet: Morate naučiti da sami idete kroz život i da sistem vrijednosti gradite postepeno. Slušajte savjete drugih, ali ih primjenjujte selektivno. Neka vam vaša riječ bude zakon!

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6