JARAC – mesečni horoskop za FEBRUAR! Ući ćete u ljubavni TROUGAO što donosi probleme, slušajte šta vam SRCE KAŽE

JARAC – mesečni horoskop za FEBRUAR! Ući ćete u ljubavni TROUGAO što donosi probleme, slušajte šta vam SRCE KAŽE

27. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa partnerom će biti napeti u prvoj polovini februara. Bićete mnogo više zainteresovani za zabave sa prijateljima nego što ćete provoditi vreme sa voljenom osobom. Bićete skloni i da nešto krijete i tajite od partnera, što bi moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica. Potrebno je da se potrudite da bolje organizujete zajednički život.

 

Provodićete više vremena sa partnerom nakon 16. februara, kada Venera bude pravila sekstil sa Saturnom, vašim vladarem. Nastojaćete da ispravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu, za šta će vam trebati strpljenje i posvećenost. Ako se potrudite da dokažete partneru da vam je stalo do vaše veze, uspostavićete bolju bliskost.

 

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju i sa kojom ćete početi da se viđate i izlazite. Zaljubićete se jedno u drugo i započećete emotivnu vezu ali će onda treća osoba, bivši partner vaše simpatije, početi da se meša u vašu vezu i da pravi razne spletke ne bi li vas razdvojio. To će činiti vrlo promišljeno. Do vas će doći glasine kako je vaš novi partner neuračunljiv i nestalan u vezama. Trebaće vam vreme da budete sigurni šta je istina u svemu.

 

Nešto stariji Jarčevi će osećati potrebu da uđu u ozbiljnu vezu ali će imati utisak da ne mogu da nađu nikoga ko im odgovara. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas iznenaditi svojim kvalitetom. Nova veza će biti moguća.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3