ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA OVNA…

1 Da li on misli da sam debela? Ako imaš uočljive grudi, lomna si u struku i vlasnica poprilično zategnute zadnjice, imaš sve što mu je potrebno. Fizički izgled devojke beskrajno mu je važan.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na auto-moto trkama, u kafićima koji su u blizini stadiona, ispred izloga prodajnog salona automobila, u kladionici ili teretani.

3 Šta da obučem? Nešto što će istaći tvoje, gore pomenuto, zmijsko telo. Crne kožne pantalone, crvena satenska bluza i visoke potpetice biće pun pogodak, piše savremena.me

Idealan partner po horoskopu

4 Da li da mu priđem? Možeš, ali ne otvoreno i direktno. Zajednički poznanik je dobro rešenje, ali najbolje je da pokušaš da ga navedeš da on priđe tebi.

5 O čemu da pričam? O lakim, prolećnim, lepršavim temama ili oružju i borilačkim veštinama, ekstremnim sportovima, fitnesu, matematici, statističkim istraživanjima…

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ni slučajno! Četvrti susret je idealan tajmnig za “uskakanje” u krevet.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Neće! Ali neće ostaviti ni tebe kad mu postaneš devojka. Postoji način da se izboriš za mesto “prve”, ali ne postoje garancije da ćeš ikada biti jedina.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Za njega je život velika avantura i zato ćeš morati da se potrudiš da mu svaki novi dan sa tobom bude uzbudljiviji od prethodnog.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Prihvati činjenicu da ti nikada neće podnositi “izveštaj” o tome gde, kada i sa kim je provodio vreme…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12