ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA BIKA…

1 Da li on misli da sam debela? On ponekad ne govori ono što misli. Možda će reći da si debela, ali to mu zapravo ne smeta jer voli obline kao kod Rubensovih ženskih modela.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji ima najveće porcije u gradu ili na mestima na kojima može da se pojavi u neobaveznoj garderobi.

3 Šta da obučem? Nešto klasično ženstveno ili umereno ekstragavantno, u skladu sa modnim trendovima.

5 ZNAKOVA DA SI MU ZAVRTELA PAMET: Počeo je opasno da se zaljubljuje u tebe

4 Da li da mu priđem? Priđi mu sa prijateljskim osmehom, ali izgovori nešto provokativno što će mu pomoći da započne lagani flert sa tobom. Ostavi mu broj telefona.

5 O čemu da pričam? O dizajnu ili kozmetici, svojim kulinarskim veštinama, arhitekturi ili muzici, o svojim drugaricama…

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ne, i ne… Ali, ako se već duže vreme “družite”, onda je seks posle prvog poljupca sasvim OK.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ako nisi prva sa kojom vara svoju stalnu devojku, sigurno je neće ostaviti. Ako jesi, moraćeš da ga “podsetiš” da bi trebalo da je ostavi.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On je veoma ozbiljan momak, ali nikad se ne zna… Ako ste se dugo družili pre nego što ste postali momak i devojka, sigurno hoće ozbiljnu vezu.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da, ako je obećao. Ukoliko je rekao “čujemo se” ali nije precizirao “kada”, očekuj poziv u naredna tri dana…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12