Najefikasnija ljubavna magija za vraćanje partnera

Najefikasnija ljubavna magija za vraćanje partnera

18. prosinca 2016. 0 By Admin

Ukoliko dođe do raskida u Vašoj vezi, znajte da još uvek nije sve izgubljeno, postoje rituali koji Vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav.

 

Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena Vlaška magija. Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se uspešno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg pola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su: konac, krv, prsten…

 

Rituali ugušenih osećanja, rituali za privlačenje ljubavi, za udaju/ženidbu, za neuzvraćenu ljubav, rituali brojevima, za buđenje ljubavi, za osvajanje muža ili žene… – svi oni mogu se koristiti za povratak izgubljenog partnera.

 

Osim njih u ovu svrhu mogu poslužiti i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti, vuneni konac jarke crvene boje i sveću rozih tonova. Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je ritual izvesti u pravo vreme – u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije. Kada ste nabavili sve ove predmete, pripremili se psihički i sačekali veče punog meseca možete početi sa izvođenjem rituala:

nastavak na seldecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4