Kad muškarac POLUDI ZA ŽENOM! Uradi OVO i LJUBIĆE TLO PO KOJEM HODAŠ

Kad muškarac POLUDI ZA ŽENOM! Uradi OVO i LJUBIĆE TLO PO KOJEM HODAŠ

2. veljače 2017. 0 By Admin

Izađeš sa društvom, pa mu posle pričaš kako je u provodu bilo odlično. Možda je bilo i lepih momaka. U svakom slučaju, bilo je ,,ludo, super, odlično, kao nikad dosad“. Bez obzira što si se sve vreme smarala i pitala šta on radi sada, da nije možda i on izašao ili je doveo neku kući. Pogrešno.

 

Ako si već rešila da izađeš sa društvom, onda se potrudi da uživaš sa tim društvom i ne pitaj se gde je i s kim je on, nego mu veruj. U suprotnom (ako mu ne veruješ) nemaš šta da tražiš sa njim.

 

Komentarišeš kako neki tip fenomenalno izgleda, kako je mnogo zgodan, ima super telo, mnogo je lep, ekstra je frajer… U fazonu ,,Opusti se, zaluđena sam tobom, ali i dalje imam oči, a ti budi ljubomoran“. Kako bi bilo da mišljenje zadržiš za sebe? Tvoj dečko izgleda tako kako izgleda, nema potrebe da ga porediš sa drugim muškarcima i da mu nabijaš komplekse. Ako nisi zadovoljna njegovim izgledom, nađi bolje.

 

 

Dopisuješ se sa nekim nebitnim momcima samo da bi on bio ljubomoran. Pogrešno. Ovo može da te dovede do onog dela koji se zove ,,kraj“, ne znam da li si upoznata sa tim. Jedno je kad se ti ponekad, ne često, dopisuješ ili čuješ sa nekim ko ti je drug, a drugo je kad to radiš sa bilo kim, namerno, znajući kako će on da reaguje.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4