Kad muškarac POLUDI ZA ŽENOM! Uradi OVO i LJUBIĆE TLO PO KOJEM HODAŠ

Kad muškarac POLUDI ZA ŽENOM! Uradi OVO i LJUBIĆE TLO PO KOJEM HODAŠ

2. veljače 2017. 0 By Admin

Reći ćeš da ideš da se vidiš sa drugom, sa akcentom na ,,drug“ da se on zapita da li je to uopšte drug i kakav je to drug. Ista priča. Tvoje drugove tvoj dečko poznaje, tako da ne moraš da naglašavaš, a ako naglašavaš i pritom ih nikad nisi upoznala, definitivno postaješ sumnjiva. Pogrešno. Ako je ovo samo taktika da bude ljubomoran, moram ti reći da promeniš taktiku.

 

Reći ćeš kako je Marko divan prema Milici i kako joj on kupuje sjajne poklone i izvodi na fensi mesta. Pogodi šta! Ako ti je Marko toliko divan, onda budi sa Markom, ali pošto ne možeš da budeš sa Markom, tu si gde si i zato ćuti. Tebi ne bi prijalo poređenje sa drugom, tako da ni njemu ne prija poređenje sa drugim. Poređenje retko kad uspe kao taktika za ljubomoru, više je za nabijanje kompleksa i nerviranje. Dakle, devojke-pogrešno.

 

Obući ćeš se što izazovnije kada izađeš u grad. Odavno sam rekla da provokativno i vulgarno nije isto. Provokativno-da, vulgarno-ne, nikako. U nameri da izgledaju seksi, mnoge devojke izgledaju kao…da se bave najstarijim zanatom.

 

 

Dama uvek treba da izgleda pristojno i treba da zna kada je vreme za provokativno. Kako bi bilo da to sačuvaš za spavaću sobu, samo za njegove oči, umesto za pola grada? Njemu se to više dopada, veruj mi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4