ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

9. veljače 2017. 0 By Admin

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvaćaju je kao svoje osnovno pravo i ne oklijevaju zatražiti ljubav. Osoba u znaku Ovna neće oklijevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mjestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

 

 

Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti. Mada u određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, oni će odbijanje shvatiti kao izazov i neće odustati od te osobe, dok je ne uspiju osvojiti.

http://www.nasidani.com/2017/02/08/samo-za-usamljene-evo-koje-stvari-koji-horoskopski-znak-treba-da-promeni-da-bi-pronasao-ljubav/

 

Ono što Ovnovi još trebaju naučiti u ljubavi je: da investiraju svoje povjerenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vrijeme. Trebaju naučiti dobro razmisliti prije nego što “skoče”.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12