ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

ŠTA SVAKOM ZNAKU ZNAČI LJUBAV: OVNU JE TO POTREBA, VODOLIJI UGODA

9. veljače 2017. 0 By Admin

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano – ni u kom slučaju nije ekstremno i vodi do sretnih i ugodnih rezultata za obje strane.

 

 

U Vaginom staloženom, simetričnom i skladnom svijetu, ljubav se vezuje za ljepotu. Venera, vladajući planet Vage, ulijeva u ove osobe duboko ukorijenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i sklad. Nekad ovo može predstavljati i problem za njih, jer se može dogoditi da ne uspiju shvatiti dublje značenje ljubavi.

http://www.nasidani.com/2017/02/08/samo-za-usamljene-evo-koje-stvari-koji-horoskopski-znak-treba-da-promeni-da-bi-pronasao-ljubav/

 

Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara. Pošto su šarmantne i elegantne, osobe u znaku Vage rijetko imaju problema u pronalaženju obožavatelja i partnera, ali im je, ponekad, potrebno mnogo vremena da se odluče. A za to vrijeme, dok Vage razmišljaju, potencijalni partner može otići razočaran, jer mu je dosadilo čekati.

 

 

Vage odmah znaju jesu li zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljenost i udvaranje.

Osobe u znaku Vage još uvijek trebaju naučiti da je ljepota u očima onoga koji promatra. Sklad zaljubljenih srca i kompatibilnost je važnija od izgleda. Važno je dublje značenje same ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12