Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

14. veljače 2017. 0 By Admin

Ona je super riba, zanimljiva, harizmatična, ali ona je i super mama.

 

 

Naletela sam pre nekoliko dana na neki video na youtube-u u kome tip detaljno opisuje zašto nikako nije dobro zabavljati se sa ženom koja ima decu, takozvanim (u nedostatku boljeg izraza u Srba) samohranim majkama. Inače zgodnjikav frajer, tu negde mojih godina, koji i sam ima dete iz neke propale veze, na sav glas se razgalamio da objasni svojoj braći, muškom rodu, kako je ta vrsta veze „apsolutna noćna mora za savremenog muškarca“ jer je očigledno sam izduvao kod neke keve i sad pravi tutorijale o tome.

 

D’umreš od transfera blama i bi mi ga nešto i žao, ali za mene, kao single mamu, je to izuzetno poučno štivo jer mi dade ideju da napišem par redova baš na temu ZA i PROTIV veze sa samohranom majkom.

 

Jer desiće vam se, dragi muškarci, da ćete ako ste slobodni, razvedeni, ne daj Bože udovci, kad tad doći u poziciju ostvarenja romantične veze sa „samom mamom“. Evo nekoliko stvari koje treba da znate pre nego što se upustite u ovakvu avanturu (ukoliko se već na početku niste odlučili da se ipak „obrazujete“ putem video snimaka gore pomenutog baje).

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

 

Sad prelazimo na ti.

ODMAH, NA POČETKU SHVATI – TI NISI I NEĆEŠ BITI NIKADA PRIORITET

 

Zvuči grozno, znam i meni je muka kad to kažem, ali je potpuno iskreno i ako ne možeš sa tim da se nosiš, nemoj se ni upuštati u vezu ovog tipa. Njoj će uvek i u svemu biti prioritet njena deca. To ne znači da te ona neće voleti, želeti, ali ako ti ikada padne napamet da je staviš u poziciju da bira između tebe i njih – ti nemaš nikakve šanse. Nikakve, jer to je jedino ispravno. Prema tome, pamet u glavu i nađi foru kako da i ti budeš aktivan član te male komune.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4