15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

14. veljače 2017. 0 By Admin

Bilo da verujete u astrologiju svim srcem ili pak čitate zabave radi, ne možete da poreknete činjenicu da svaki znak ima neke zanimljive i očigledne karakteristike. Znajući to, dobro je imati na umu da razumevanje ljud na osnovu njihovog horoskopskog znaka može da pomogne u vezama. Evo 15 horoskopskih ljubavnih kombinacija koje se najčešće završe kao potpuna katastrofa, piše Luftika

 

 

1. ŠKORPIJA i LAV

I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost  dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav ume da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama.

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

 

Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija ume užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju neverstvo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8