BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

17. veljače 2017. 0 By Admin

Baš kao i karakter, zvijezde u mnogočemu određuju i kakve se žene sviđaju kojem znaku.  Naravno, ne kažemo da biste se trebali praviti i glumiti nešto što niste, no  Zodijak vam pomaže odrediti kolike su vam šanse, što možete očekivati i, na koncu konca, što on vidi u vama.

 

 

Ovan
Njemu je samo važno da ne mora pristajati na prevelike kompromise. Dakle, potrebna mu je žena koja će se prilagođavati njemu i kojoj će on uvijek biti na prvom mjestu. On potvrdu svoje muškosti vidi u tome da je za nju uvijek najlepši, najzgodniji, najpametniji i da je prvi u svemu. Radije će odabrati djevojku sa manje iskustva, koja je imala manji broj emotivnih partnera.

 

 

Potrebna mu je žena koja će u svakom trenutku imati dovoljno razumijevanja za njegov temperament i pored koje će on moći biti “glava kuće”. Ovnovi najviše vole mršavije djevojke, crvenokose ili plavuše s plavim ili zelenim očima.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Bik
Njemu je prilično važno da njegova izabranica bude dobra u krevetu, ali i u kuhinji. A najčešće je kuhinja, ipak, presudna stavka. Potrebna mu je žena pored koje ima mir, pored koje može uživati i opustiti se. Ne vole djevojke koje previše pričaju ili rade dramu oko svake sitnice. On će odabrati neku hedonističku dušu sličnu sebi, s kojom će moći uživati u dobrom vinu i raznim specijalitetima.

 

 

Ako se udate za Bika, vječno ćete se prilagođavati njegovom isplaniranom i organiziranom životu. Oni vole sređene djevojke koje dobro mirišu, našminkane, sa stilom i dobrom garderobom. Ako imate koji kilogram viška, to im sigurno neće smetati – Bikovi vole žene koje su ženstvene i sa oblinama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6