Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Lav 

Budite svoji. Ljubav: Više obaveza, poslovna putovanja ili neplanirane okolnosti neće vam dopustiti da s partnerom provodite onoliko vremena koliko biste htjeli. Pripazite da takvi trenuci odvojenosti ne prerastu u krupniji problem. Ne udaljavajte se od partnera!

Karijera: Budite oprezni u kontaktu s javnošću.Nailazit ćete na nerazumijevanje i kritike, a mogla bi vas obeshrabriti i jaka poslovna konkurencija. Budite savjesni i nemojte se previše oslanjati na druge. Cosmo savjet: Dovoljno se odmarajte.

Djevica 

Udaljavanje od partnera. Ljubav: Sve će biti moguće, od obnavljanja stare veze, novih početaka s osobom koju ste dugo izbjegavali do raskida dugih veza. Vikende odvojite za druženje, izlaske i odmor jer mnogi od vas zbog posla zapostavljaju privatnost. Nije sve u radu!

Karijera: Ambicije vas mogu navesti na promjenu radnog mjesta. Napravite popis ciljeva, isplanirajte troškove koji vas očekuju. Iskoristite svoju zavidnu koncentraciju i mentalnu oštrinu. Cosmo savjet: Ne dopustite da vam se nagomilaju obaveze.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6