Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

1. travnja 2017. 0 By Admin

Blizanci su dobri u komunikaciji, tako da će se razgovor spontano odvijati, međutim, Blizanci neće imati mnogo strpljenja s pretjerano osjetljivom stranom Djevice.

 

 

Rak je, također, kompatibilan znak. Iako su vrlo različiti, oni mogu postići uravnotežen odnos. Oboje su brižni, suosjećajni i upotpunjuju se.

 

 

Lavovi inspiriraju Djevicu, međutim, njihov zabavan način života može Djevici stvarati osjećaj kao da im nedostaje dublja i realnija povezanost.

 

 

Djevice će s drugom Djevicom dijeliti vrlo slične kvalitete i koliko se mogu odbijati, također mogu jedno iz drugog  izvući i ono najbolje. Oni se vrlo dobro razumiju, međutim, zbog njihove stalne potrebe za kritiziranjem mogli bi se osjećati iscrpljeno i nesigurno.

 

 

Vage su uravnotežene i odlični slušatelji, a kako oboje traže sigurnost u vezi, lako mogu formirati jake veze.

 

 

Škorpioni su intenzivni i jako su posvećeni u ljubavi što  Djevica cijeni, a oba znaka uživaju u dubokom kopanju po emocijama i upoznavanju emocionalnih problema, što je odlično za smirivanje Djevice.

 

 

Međutim, Škorpioni će brzo postati nestrpljiv zbog konstantne kritike Djevice i želje za savršenstvom pa je vjerojatnije da će se veza raspasti nego da će ostati zajedno.

 

 

Strijelcu će vjerojatno vrlo brzo dosaditi stalno kritiziranje Djevice.

Jarci su perfekcionisti, tako da bi ovaj dvojac mogao funkcionirati vrlo dobro. Oni pronalaze utjehu u pravom prijateljstvu i imaju uzajamno poštovanje jedno za drugo i tako čine sjajan tim.

 

 

Vodenjak i Djevica mogu funkcionirati na dva načina – ili će izvući ono najbolje ili ono najgore jedno iz drugog.

Oni mogu zajedno rasti i učiti jedan od drugog ili ako ne „kliknu“, jednostavno će svatko krenuti svojim putem.

 

 

Ribe su kompletna suprotnost od Djevice i ta veza može dobro funkcionirati, ali samo ako su oboje spremni biti otvoreni, strpljivi i tolerantni na njihove razlike i ako su spremni jedan drugom izaći u susret kako bi se bolje upoznali.

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4