Što kućni brojevi govore o vašoj sudbini: Petica u broju donosi uspjeh cijeloj obitelji!

Što kućni brojevi govore o vašoj sudbini: Petica u broju donosi uspjeh cijeloj obitelji!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Kućni broj četiri

Ovaj broj doma predstavlja komplicirano mjesto za život jer je simbol konflikta – dvije suprotstavljene sile od kojih se jedna bori za stabilnost, a druga za promjenu. U ovom se domu uvijek nešto renovira, mijenja ili kupuje, on kao da živi vlastiti život kao i ukućani. Ujedno broj dva donosi svojim stanovnicima svojevrsnu osjećajnost, empatiju i duhovnost pa zrače velikom karizmom. Sukobi temperamenata u njoj su vrlo česti.

 

 

Ovaj broj doma definitivno nije za one krhke i plašljive, već ljude koji su navikli da funkcioniraju pod stresom i ispod nježnije vanjštine imaju veliku unutarnju snagu. Važno je odrediti prioritete u svom životu i ne zanemariti ljude kojima je istinski stalo do vas. Da bi se smanjio negativan, a potaknuo pozitivan utjecaj, u domu je dobro imati puno svijeća, cvijeća i ukrasa od stakla. Ukućani bi trebali paziti na migrene, depresivne misli i probleme s kralježnicom.

 

Kućni broj pet

Ovaj broj simbolizira harmoniju, povoljne misli i emocije. U ovoj je kući izražena društvenost, nju posjećuju, izmjenjuju se informacije i puno se smije. Solidarnost i stabilnost su glavni povoljni utjecaji broja pet, a ukućani kuće obično su uspješni u privatnom, a u srednjoj i kasnijoj dobi i u poslovnom životu.

 

 

Oni svoju sreću grade polako i s ciljem, ali sve prepreke mogu nadići ako se fokusiraju na uporan rad. Loš aspekt broja je nepažljivost poput zaboravljanja ključeva, gašenja peći, pegli i sličnih stvari, što rezultira čestim privremenim neugodnostima. Dobar dodatak koji će pojačati pozitivan, a umanjiti negativan utjecaj su predmeti od metala. Od zdravstvenih neugodnosti, ukućanima najviše prijeti povišen krvni tlak i problemi s čestim infekcijama uha, grla i nosa.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5