Što kućni brojevi govore o vašoj sudbini: Petica u broju donosi uspjeh cijeloj obitelji!

Što kućni brojevi govore o vašoj sudbini: Petica u broju donosi uspjeh cijeloj obitelji!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Kućni broj osam

Ovaj broj simbol je poštovanja, stabilnosti i snage. Ukućanima donosi dobar ugled, autoritet pa čak i slavu, ali i veliku odgovornost koju često imaju prema drugima. Trude se svima ugoditi, ali s mjerom koja ne ugrožava njihovu dobrobit i to je nešto što nauče tek u srednjoj životnoj dobi. Zbog toga mlađi ukućani znaju biti nesretni, ali to je kratkog vijeka. Broj osam donosi i poštovanje prema tradicionalnim vrijednostima kao što su obitelj, prijateljstva, rad, ljubav …

 

 

Unatoč svojoj stabilnosti, u ovom domu su nužni česti popravci i ukućani koji ga dobro održavaju, inače može doći do problema. Interijer je često u tamnim bojama, a za pojačavanje pozitivnog utjecaja dobro je unijeti u dom puno detalja i ukrasa, poput slika i ogledala. Najveći zdravstveni problemi su loš imunitet i česte prehlade i upale mjehura.

 

 

Kućni broj devet

Ovaj broj simbol je velikih podjela, što se odražava i na fizički izgled doma s puno soba, različitim uređenjem u svakoj i puno različitih temperamenata koji žive pod istim krovom. Ljudima koji u njemu žive obično ne nedostaje inicijative u životu, oni znaju što žele i izravno se trude to ostvariti. Mogu na tom putu pribjeći raznim lukavstvima i prijevarama, jer oni imaju jedno vrlo posebno shvaćanje ljudskog morala. Ipak, to ne znači da su loši, već izuzetno snalažljivi.

 

 

U poslu su obično vrlo uspješni, a u kućnoj atmosferi često napeti. Ipak, oni su naviknuti živjeti pod stresom pa bi im u drugačijim okolnostima bilo dosadno. U kući se često znaju pojavljivati problemi s grijanjem, vlagom i toplom vodom. Ukućani bi se trebali pripaziti ljubavnih problema koji im mogu donijeti depresiju, a inače su dobrog zdravlja. Da bi pojačali dobar, a smanjili loš utjecaj broja dobro je cijelu kuću povezati u jedinstvenu cjelinu s bijelim zidovima i detaljima posvuda.

Izvor: zanimljivostidana.com

 

Stranice: 1 2 3 4 5