KAD DUŠA ZABOLI! Evo kako se horoskopski znaci ponašaju kad ih DUŠA BOLI… Jedan uvek KRIJE SVOJE SUZE!

KAD DUŠA ZABOLI! Evo kako se horoskopski znaci ponašaju kad ih DUŠA BOLI… Jedan uvek KRIJE SVOJE SUZE!

5. travnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Šta joj sad vredi sva njena taktičnost, diplomatija, sva uzdržanost kojom je uvek umela tako dobro da zaštiti sebe, kad je muče ljubavni jadi? Ne pomažu tu nikakvi saveti i telefonski razgovori, jer Vagu razdire saznanje da nikada više, možda nikada više neće biti kao pre sa nekim koga i dalje voli. Ima li šta teže od toga, ma zna ona da ima, ali joj to baš ne pomaže mnogo, dok po kući traži slatkiše koji bi je makar malo ublažili bol.

 

 

ŠKORPIJA

Najveća je muka ljubavna i Škorpija to vrlo dobro zna, ali ni to saznanje ne pomaže joj da izleči ranjenu dušu i bol koji nikako da umine, već se samo pojačava. Hoće li uopšte prestati? Ako ne prestane, ona nikada neće izaći iz kuće, ili iz kafane, ili će se zavući negde gde je niko neće naći, a i ako je nađu, ona će samo ćutati. Teško otvara dušu, teško podnosi svoju patnju, teško da će je iko razumeti, jer ona najbolje poznaje sebe.

 

STRELAC

Kako da preboli nekog, zbog koga pati, ako trenutno ne može da pobegne na neki put? Onda će Strelac pobeći u svet svoje mašte u kojem će prelistavati albume s fotografijama ili gledati filmove sa zajedničkih putovanja, ne bi li ublažio svoju patnju. A možada će i udariti brigu na veselje i otići u restoran gde ga svi poznaju, gde će uz piće sa prijateljima, makar na kratko zaboravi na svoje muke. I ujutru će se opet probuditi, sam, sa svojim bolom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4