KAD DUŠA ZABOLI! Evo kako se horoskopski znaci ponašaju kad ih DUŠA BOLI… Jedan uvek KRIJE SVOJE SUZE!

KAD DUŠA ZABOLI! Evo kako se horoskopski znaci ponašaju kad ih DUŠA BOLI… Jedan uvek KRIJE SVOJE SUZE!

5. travnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Ne zna šta ga više boli, njegove ili tuđe muke? Osetljiv na tuđu muku, saoseća sa onima koji pate, teši ih i razgovara sa njima, ali kad njega duša zaboli, to je neizlečivo i Jarac će spas tražiti u radu, muzici, druženju sa kućnim ljubimcima. Bezbroj puta, u mislima će se vraćati onome ko je njega povredio, rastužio, razočarao i pokušavaće da pronađe objašnjenje. Teško da će bilo ko saznati koliko je Jarcu teško, jer teško otvara dušu i dugo mu treba da potisne bol.

 

VODOLIJA

Iako tako ne deluje, nju duša ume jako da zaboli, do te mere da potpuno izgubi osećaj za realnost. Tada, neuhvatljiva Vodolija radi ono što se od nje najmanje očekuje, zavuče se u kuću, pati u tišini, i niko ne zna gde je, vešto se krije. Kada odluči da napusti svoja četiri zida, jer ne može dugo da izdrži zatvorena, odlazi da se vidi sa prijateljima i ono što je trebalo da kaže osobi, zbog koje pati, govori njima, da olakša dušu pritisnutu bolom.

 

 

RIBE

Duša ih boli, Ribe pate, traže utehu u čašici razgovora ili same sa čašicom, a grozničavo razmišljaju šta mogu da urade i vrate onoga ko ih toliko muči, kinji, a one ga vole. I sve dok vole, Ribe će, iako deluju totalno pometeno i konfuzno, tražiti rešenje za svoju tugu, iako će se u mislima vraćati nekim starim ljubavima, preispitivaće i njih i sebe, ne bi li našle izlaz. I tako izolovane od sveta, neshvaćene i preosetljive, Ribe će terati inat same sebi, pokušavajući da prebole onoga ko ih je povredio.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4