Izaberite vodenu površinu koja vam se najviše dopada i tako bolje upoznajte svoje želje, nade i tajne i otkrijte da li vas očekuje svetla budućnost! Pogađa do srži!

Izaberite vodenu površinu koja vam se najviše dopada i tako bolje upoznajte svoje želje, nade i tajne i otkrijte da li vas očekuje svetla budućnost! Pogađa do srži!

6. travnja 2017. 0 By Admin

Mirno jezero

Privučenost mirnim jezerom otkriva da imate mirnu, prizemljenu i otvorenu dušu. Iako niste društvena osoba, volite da upoznajete nove ljude i širite svoje vidike. Najveći mir redovno osećate okruženi prirodom i poštujete sve oblike života. Neiskvareni ste i topli te uživate da donosite sreću ljudima koje volite.

 

 

Budući da ste toliko darežljivi i saosećajni, rado biste nekome kome treba pozajmili i vlastiti kaput. Osim toga, vi ste prvi kojem će se ljudi obratiti kada im treba pomoć – bilo duhovna ili materijalna. Skromni ste i marljivi. Vi ste ono najbolje među ljudima s vrlo dobrim srcem.

 

 

Budući da ste izabrali mirno jezero – simbol snage, časti i zavisnosti – uskoro će vam biti poverena velika odgovornost koja će rezultirati mnogim sjajnim stvarima. Možda ćete se u početku osećati nedorasli zadatku, ali znajte da niko ne može obaviti taj posao bolje od vas. Isplatiće se.

 

Bujni vodopad

Privučenost užurbanim vodopadom otkriva snažan, strastven i iskren duh. Imate magnetski privlačnu energiju i gde god da pođete ostavljate vidljiv trag. Vatreni ste, pustolovni i imate  prirodu deteta. Volite da se izgubite – bilo u svojim mislima ili u novoj zemlji – i imate vrlo aktivnu maštu zbog čega ste vrlo kreativni (iako možda samo nekolicina povlašćenih to zna).

 

Iako vas vodi srce i usklađeni ste sa svojim emocijama, uvek ste hladne glave. Puni ste strasti i volite da se smejete pa iako imate sklonost dramatičnost, imate malo strpljenja za drame u vašim vezama. Romantični ste, uviđajni i uvek istinoljubivi. Uživate u lepoti i redu.

 

Budući da ste odabrali bujne vodopade – simbol radosti, slavlja i energije – ubrzo ćete primiti vrlo srećne vesti, stvari kojima ste se nadali jako dugo. Možda neće doći u obliku u kojem ste očekivali, ali će označiti početak vrlo radosnog poglavlja u vašem životu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3