DIGNITE MALO GLAS: Rođeni u OVOM znaku su daroviti i rade najviše, ali NIKAD ne dobiju priznanja

DIGNITE MALO GLAS: Rođeni u OVOM znaku su daroviti i rade najviše, ali NIKAD ne dobiju priznanja

15. travnja 2017. 0 By Admin

Drugi se grebu o vaš rad…

 

Devica voli da radi i u poslu je precizna i usmerena na pojedinosti, sto donosi savršene rezultate. Problem je u tome što je ovaj znak plašljiv i kritičan jednako toliko kao što je dobar radnik, s toga je malo verovatno da će sebe oceniti velikom ocenom. Devica ima poseban dar služenja drugim ljudima. Takođe je zainteresovana za telo i očuvanje zdravlja.

 

Creva su organi koji su povezana sa ovim znakom; verovatno zbog njihovog tako složenog oblika kao i zbog vrlo brzog reagovanja na strah. Devica je precizna, savesna, pedantna, racionalna i nepoverljiva. Odličan saradnik, na koga se uvek možete osloniti. Više veruje u razum nego u intuiciju. Okrenuta je zdravlju, poljoprivredi, ali i umetnosti. Živi od sopstvenog rada.

Rođeni u znaku Device su razumni, objektivni i savesni, a obično i dobro organizovani. Mnogi su i vrlo nadareni (umetnost, moda, medicina ili literatura), ali kako su skromni i skloni da ostanu u pozadini, često ostaju bez zasluženog priznanja. Iako često rade bolje i više od drugih, lovorike ponekad odu na drugo mesto. Razlog za to je verovatno taj, da Device skoro neurotično ne vole da prihvataju usluge od drugih. Ne vole da imaju bilo kakve obaveze prema drugima, ma koji razlog da je u pitanju.

 

Devica je veoma brza kada treba da negira svoje navike ili karakterne crte. Izgleda kao da je sasvim slepa za svoje mane i potpuno nesposobna da ih sagleda. Međutim, to je samo privid. Ona sve savršeno dobro vidi, do najsitnijih detalja, ali baš zato nije u stanju da sve to generalizuje. Ipak, jednom kada nauči da gospodari komplikovanim životnim sitnicama, Devica je u stanju da oblikuje svoju sudbinu sa mnogo više izvesnosti nego ijedan drugi znak zodijaka.

Letnji znaci predstavljaju rastuću svest čoveka o ulozi koja mu je dosuđena u životu. Od tri letnja znaka, posljednji je Devica. Posle Lava, moglo bi se činiti da dalji rast takve posebne vrste svesnosti nije moguć. Ali postoje različite vrste razvoja, od kojih svaka, uzeta sama za sebe, vodi u slepu ulicu. Ni jedno ljudsko ispunjenje nije savršeno; stoga ni jedno ljudsko ispunjenje nije trajno. Lavov jak osećaj za ličnu vrednost i zračenje snage i blagoslova na saputnike, ne nalazi svoj dalji ljudski razvitak u još jačem zračenju, već ka okretanju prema sebi, sa starim pitanjem: “Čemu sva ta upletenost? Zar ne postoji neka viša stvarnost koju bi trebalo potražiti?”

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3