Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

25. travnja 2017. 0 By Admin

Prvo što treba da znate – ovo je parodija. Ovo nije ozbiljna studija astrologije, iako su značenja ispod uistinu izvučena iz osobina različitih znakova. Ovaj članak je napisan s jezikom u obrazu – imajte to na umu ako se lako uvredite, piše Exemplore.

 

Pod kojim god znakom ste rođeni, ja ću opisati zašto je zapisano u zvezdama da ste užasno ljudsko biće.

Ovan

Vi ne samo da ste arogantni i svađalački nastrojeni, vi ste takođe vrlo kruti i dogmatični.

Poput udava koji guši svoj plen sa svojim neumornim smrtnim zahvatom; vaš ego izbegava da bude povređen po svaku cenu, čak i ako to znači otuđenje od svih oko vas.

 

 

Ne postoji smislena rasprava s Ovnom. Vama nisu potrebne činjenice i empatija, to bi samo ometalo vaše razmišljanje. Ne, nakon što vi nešto odlučite, nema toga što to može promeniti.

 

 

Kada niste zauzeti iritiranjem drugih svojom arogancijom i “pameću”, provodite mnogo vremena upuštajući se u nepromišljena, impulsivna i nedisciplinovana ponašanja.

 

 

Kada neki projekt treba da bude dovršen, vi ga ostavljate drugima da ga dovrše i bezbrižno krećete u sledeću avanturu.

Vi ste osoba koja čini da kancelarija bude zaista predivno mesto – kada ga napustite.

devojka

Bik

Vaš tendencija ugađanju samom sebi i lenjosti je zaista zbunjujuća. Verujete da vam svet duguje nešto, ali nedostaje vam motivacija da zapravo nešto učinite po tom pitanju. Vaša posesivnost i materijalistička priroda često vam izaziva ljubomoru na druge ljude, posebno na one koji zapravo ostvaruju ono što vi želite.

 

 

Vaša posesivna priroda i sklonost ljubomori vas čini sklonim uhođenju i jednostavno ne znate prihvatiti “ne” kao odgovor. Takođe, imate tendenciju da budete nepristojni. Još jedan razlog zbog kojeg mnogi od vas žive u majčinom podrumu i u odraslom dobu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6