Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

25. travnja 2017. 0 By Admin

Lav

Vaš ego doista ne poznaje granice. Vi ste prava legenda u sopstvenom umu – i ne možete shvatiti zašto drugi ne dele isto mišljenje.

Imate neverovatan žar i preteranu potrebu za dramom, zajedno s jednako velikim nedostatkom talenta. Nikad ne dopuštate da vas to sprečava da dođete do svetla reflektora, jer barem neverovatno dobro izgledate.

 

 

Vaša zavodljivost i dobar modni osećaj je, naravno, ono što je zaista bitno u ovom površnom svetu.

Zbog vaše kontrolorske prirode, opsesivne potrebe za pažnjom, stalnih zahteva i nedostatka strpljenja – vaš dobar izgled je jedina stvar koja vas drži na životu.

 

 

Devica

Vi ste nemirni, hiper-kritični i tvrdoglavi. Sa svim tim zajedno nemoguće je da ikada budete zadovoljni i time postajete jedni od najtežih ljudi za suživot.

 

Imate tendenciju da ostajete zaglavljeni u prošlosti kako bi izbegli sve oblike modernizacije i stalno se žalite kako ništa ne funkcioniše dobro ili učinkovito kako bi trebalo. Od svih znakova u Zodijaku, vaš nedostatak domišljatosti i sposobnosti kreativnog rešavanja problema je zaista zapanjujuća.

 

 

Vi cenite konstruktivne kritike i brutalnu iskrenost iznad svega, pogotovo ako ste vi onaj koji ima nešto da kaže, malo manje kad vam se vraća usluga.

 

Bez obzira na svoje doba, vaš zapanjujući nedostatak ličnosti čini vas prototipom mrzovoljnog starca koji vrišti na decu iz susedstva da se maknu s njegovog travnjaka.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6