Koliko je duhovnost prisutna u vašem horoskopskom znaku: Jarac do duhovnosti stiže preko težih iskušenja, Ovan vjeruje u iskustvo na vlastitoj koži!

Koliko je duhovnost prisutna u vašem horoskopskom znaku: Jarac do duhovnosti stiže preko težih iskušenja, Ovan vjeruje u iskustvo na vlastitoj koži!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Vječni tragači za istinom i učenjima će ove osobe voditi u čitanje knjiga vjerskog i duhovnog sadržaja svih tradicija, a rado će razmišljati o raznim duhovnim učenjima. Oni u religiji traže logiku i u logici duhovnost.

 

 

Bilo kakav znanstveni dokaz nečega spiritualnog će za njih značiti potvrdu da su na pravom putu. Neki od njih će mijenjati vjersko opredjeljenje ili će prihvaćati preobraćenje, mogu prići drugoj crkvi zbog partnera ili sredine.

 

 

Italija je zemlja pod uplivom Blizanaca, kao i dio zapadne obale SAD. Čitavog života će tragati i stremiti savršenom učenju.

Rak

Mjesec je duhovna planeta, u indijskoj astrologiji ima posebnu važnost, jer su znaci horoskopa lunarni, a ne solarni kao u zapadnoj astrologiji.

 

 

To su osobe koje imaju vrlo izražene instinkte i osjetljivi su na sve duhovne pojave. Vjeruju u svoja predosjećanja i vrlo su principijelni kada je vjera u pitanju.

 

 

Zanimljivo je da je se veći dio Australije, koji je bio nastanjen Aboridžinima pod uplivom Raka, te civilizacija Maja također povezuju s ovim znakom. Potrebno im je naći smirenost, jer se u nekim neugodnim situacijama osjećaju vrlo uznemireno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6