Koliko je duhovnost prisutna u vašem horoskopskom znaku: Jarac do duhovnosti stiže preko težih iskušenja, Ovan vjeruje u iskustvo na vlastitoj koži!

Koliko je duhovnost prisutna u vašem horoskopskom znaku: Jarac do duhovnosti stiže preko težih iskušenja, Ovan vjeruje u iskustvo na vlastitoj koži!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

U Grčkoj Zeus, u Rimu Jupiter, ili vrhovni bog, vladar je ovog znaka. Strijelac je i prirodna kuća koja vlada religijom, filozofijom i duhovnošću. Oni su jednistvo vjere i nade, zbog prirodnog optimizma koji ih krasi, ali i ozbiljnog traganja putem iskustva iz prve ruke ili proučavanja učenja svih svjetski poznatih religija.

 

 

Pod vlašću Strijelca je Španjolska i veći dio Meksika, dijelovi Argentine i Brazila pa je to odraz toplih ljudskih duša koje vole upoznavati druge ljude i širiti dobru volju i zajedništvo. Vole kultove i običaje koji datiraju iz predkršćanskog doba.

Jarac

Njihov vladar je Saturn koji se najviše povezuje sa sudbinom, karmom i neizbježnim, jer on predstavlja teške lekcije, starost i smrt. Oni vjeruju u višu silu i često su svjesni svega onog što mogu prevladati i učiniti vlastitim trudom, ali znaju i kada trebaju odustati i prepustiti se životu.

 

 

Vole tradiciju i zanimljivo je da je Stonehenge, drevno svetište, pod utjecajem ovog znaka. Stari gradovi iz pretpovijesnih kultura, naročito iz paleolita, Indija, Bosna i Hercegovina, pa i dijelovi Srbije su pod vlašću Jarca pa ovi ljudi do duhovnosti stižu preko težih iskušenja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6