Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

11. svibnja 2017. 0 By Admin

Sudbina je zapisana još pre nego što ste se rodili, a evo koje će vas nezgode pratiti kroz život

 

vaki horoskopski znak kroz život će pratiti određeni problemi i nesreće, koji će biti samo njemu predodređeni. Uprkos tome što je svaki čovek različit, postoje neke stvari koje će mu se sigurno dogoditi ili sa kojima će uspeti da izađe na kraj.

Sudbina je zapisana još pre nego što ste se rodili, a evo koje će vas nezgode pratiti kroz život:

 

1. OVAN

Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda. Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista i ne uključujete previše mozak. U braku ćete biti verni, što je srećna okolnost, ali veoma ljubomorni na partnera.

 

 

Pokušajte da ne kinjite ni sebe ni druge, ne budite ozlojeđeni. Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke uspeti da usavršite. Skloni ste nelegalnim radnjama, pa možete imati probleme sa zakonom.

 

 

2. BIK

Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo. Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni. Mučiće vas i hemoroidi. Bićete veoma ljubomorni, ali verni u braku. Bićete dobar roditelj, a malograđanin u vama nikada neće nestati. Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima ali nikad nećete biti zadovoljeni.

 

 

Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući “deblji kraj”. Nemojte previše da letite jer možete gadno da nastradate pri padu. Budite prisebni i odmereni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6