Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

11. svibnja 2017. 0 By Admin

Saznajte koja vas najbolje opisuje i uz njenu pomoć istražite svoje potencijale

 

rot je špil od 78 karata koje se u raznim krajevima Evrope koriste od sredine 15. veka za igru i predviđanje sudbine

 

 

Tradicionalno verovanje za tarot karte je da se one ne bave doslovno proricanjem, već istraživanjem puteva sudbine što znači da će nam pomoći onoliko koliko u njih verujemo. Zanimljivo je da svaki dan u godini ima svoju tarot kartu, kao što svaki čovek ima svoju kartu koju je potrebno da uvek drži uz sebe.

 

Evo kako da odredite svoju tarot životnu kartu:

 

Pojedinačne brojeve svog datuma rođenja (dan, mesec i godinu) prvo saberete odvojeno dok broj ne svedete na jednocifreni, a onda saberite sva 3 dobijena jednocifrena broja kako biste dobili finalni jednocifreni broj. U slučaju da je vaš datum rođenja 27. 09. 1977., postupak je sledeći:

2 + 7 = 90 + 9 = 91 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 69 + 9 + 6 =24 = 2 + 4 = 6!

 

 

 

BROJ 1: Čarobnjak

Stvaralačka inicijativa

Čarobnjak je osoba koja svu svoju energiju usmerava na stvaranje. Njegov um zaokupljen je velikim idejama, a srce plamti od strastvene želje da ih ostvari. Njegovo nadahnuće dolazi iz nebeskih visina, a on želi da ih pretvori u lepotu materijalne stvarnosti. Oko njega život buja u punom cvatu. Čarobnjak zna da kroz njega deluju stvaralačke sile veće od njega samog, pa svoj stvaralački dar prihvata zahvalno.

Ako je vaša životna karta Čarobnjak, vi ste nemirna osoba, znatiželjnog duha. Tema vašeg života je pokretanje događaja, ostvarivanje vizija. Hrabro ćete slediti svoje srce. Vi ste stabilna osoba koja živi ispunjenim životom i koja se daje svim srcem.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5