Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

Životna tarot karta otkriva: Da li ste pobednik ili gubitnik!

11. svibnja 2017. 0 By Admin

BROJ 2: Velika sveštenica

Unutrašnja istina

Velika sveštenica tajnovita je osoba i okrenuta sebi. Ona zna da iza vidljivog sveta postoje skrivene sile osećaja i nesvesnog. Šta god da se događa u njenoj duši, zaklonjeno je velom tajne, kao što veo za njenim leđima zaklanja vodu. Velika sveštenica poznaje unutrašnju istinu, ona je sama simbol intuicije.

 

 

Ako je vaša životna karta Velika sveštenica, vi ste osoba prefinjene životne energije. Pobuđujete zanimanje svojom smirenošću i snagom koja se u vama naslućuje. Tajanstveni ste, saosećajni i vrlo kreativni. Vaš životni zadatak je da spoznate unutrašnju istinu. Poučeni vlastitim iskustvom, vođeni ljubavlju i mudrošću, možete pomagati drugima.

 

 

 

BROJ 3: Carica

Obilje i životna radost

Carica je osoba koja zna da uživa u životu. Glamurozna, vesela i nesputana, zrači samopouzdanjem. Za nju je tajna života ljubav i veliko srce. Carica uživa u malim stvarima jer zna da je veliki život nanizan malim biserima koje nudi svakodnevica. Stoga se ona podjednako veseli jagodama, dečijem crtežu, skupom parfemu i čaju sa prijateljicom. Stvarni svet koji je nadohvat ruke nudi opipljive rezultate i bogatstvo života. Na velike reči i nestvarne vizije ne želi da gubi vreme. Karta prikazuje svečano odevenu, lepu ženu koja samopouzdano sedi u raskoši vrta – života koji nudi obilje.

 

 

Ako je vaša životna karta Carica, vi ste praktična i uravnotežena osoba koja se dobro snalazi u materijalnom svetu. U svoj život lako privlačite bogatstvo i obilje, a to je vaš najvažniji životni zadatak. Cenite porodične vrednosti. Vaša vesela narav privlači prijatelje, vole vas kao saradnika i cene vaš savet.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5