Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja: Ovna ceča teska sedmica sa finansijske strane, Lav će imati značajno novo poznanstvo, Strelac u svađi sa voljenom osobom…

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. maja: Ovna ceča teska sedmica sa finansijske strane, Lav će imati značajno novo poznanstvo, Strelac u svađi sa voljenom osobom…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Od 16. maja, povratkom Merkura u polje karijere bićete u situaciji da sredite neka dešavanja iz prošlosti i da neočekivano profitirate u jednom poslu, ako ne materijalno, onda bar statusno. Ovo je samo prvi stepenik u povratku na stare projekte za koje ste u međuvremenu sazreli i koji će biti važni u vašoj karijeri.

 

 

Ljubav – Prisustvo Venere u devetom polju nagoveštava poznanstvo sa novom osobom ili će vam se javiti neko iz daljine, tačnije osoba s kojom ste nekada bili veoma bliski. Aspekti planeta nisu mnogo naklonjeni, pa do obnavljanja veze najverovatnije neće doći.

 

 

Zdravlje – Zdravstvene tegobe ćete savladati ukoliko ih na vreme sanirate.

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Kako imate tendenciju da mnoge stvari započnete, ali ne i da ih završite, zbog retrogradnosti Merkura, koji je trenutno u direktnom hodu, poželjno je da napravite selekciju i da se koncentrišete samo na jednu, jer ćete tako posao uspešno završiti. Od 16. maja Merkur se vraća u znak Bika, gde je na sigurnom terenu. Jako prisustvo Marsa u polju karijere znači da bi trebalo da krenete u akciju.

 

 

Ljubav – Mars iz polja karijere privlači Veneru koja je u sekstilu sa njim i ukazuje na brojna poslovna dešavanja. Period je povoljan za slobodne Device.

 

 

Zdravlje – Nervna napetost je reakcija na poljuljano samopouzdanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6