Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

14. svibnja 2017. 0 By Admin

Vrhunci u 40-tima

Četrdesete godine su vrhunac našeg života. Ako ste sada u ranim 40-tima, pod utjecajem ste izuzetnih planetarnih energija koja će se pojaviti još samo jednom u vašem životu, sredinom 80-tih. Nije riječ samo o točkama preokreta, već i o najvažnijem raskrižju našeg života – odluke koje donesete sada, pratit će vas ostatak života.

 

 

Uran je dosad prešao polovicu svog puta, i nalazi se u znaku nasuprotnom od onog u kojem je bio u trenutku vašeg rođenja (42 godina). To obično simbolizira velike promjene na planu odnosa s drugima, o zaokretu na koji promatrate sebe u bliskim odnosima, ali i druge ljude. Zato je u ovoj dobi najveći postotak razvoda.

 

 

U isto vrijeme Saturn je na pola puta svog drugog ciklusa i nalazi se u opoziciji prema svojoj početnoj opoziciji. Nešto otpuštate, distancirate se od nečega, bez obzira je li riječ o stilu života, bliskom odnosu ili uvjerenjima. Sada ste već sigurni u to što želite, a što ne.

 

 

Pluton i Neptun nalaze se u izazovnom aspektu prema natalnim pozicijama i ovo često nije lagano doba za nas, osobito ako donosimo velike odluke. Promjene su dubinske, ponekad i nemilosrdne. Staro se ruši, a gradi nešto sasvim novo.

 

 

Četrdesete su na neki način vrijeme ponovnog rođenja, nakon kojeg ulazimo u razdoblje zrelosti. Realiziramo svoj puni potencijal i postajem sve svjesniji svoje smrtnosti. U ovom razdoblju svog života najviše se trebamo čuvati stresa. Napravite svojevrsnu reviziju dosadašnjeg života, upoznajte bolje sebe i događaje koji su vas na neki način odredili. Što ste dosad ostvarili, a koje ste događaje ili prilike propustili?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6