Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

Tri su SUDBINSKA CIKLUSA u vašem životu: Otkrijte u kojem ste sada i što vam to NEBO priprema?

14. svibnja 2017. 0 By Admin

Opet na raskrižju

Smiraj našeg produktivnog razdoblja događa se između 56. i 60. godine života. Glavni planeti opet su na važnim pozicijama. Nalazimo se na još jednom raskrižju. Naučili ste i iskusili gotovo sve što je potrebno kako biste se osjećali ispunjenima. Treći ciklus koji upravo započinje je tzv. indvidualistički ciklus u kojem se možemo više posvetiti sebi.

 

 

Djeca su odrasla, karijera je više-manje ostvarena, sada ste opet vi glavni glumac u svom životu. Još uvijek možete ispuniti svoje snove, zato upišite tečaj koji vas zanima, pišite, slikajte, putujte, učite strane jezike, radite sve ono što ste propustili u prethodnim godinama svog života.

 

 

Ulaskom u 70. dolaze i nove prilagodbe. Tijelo postaje sve umornije, a mi sve manje pokretni, pa se možemo osjećati fizički nedorasli nekim aktivnostima. Um više nije tako brz i bistar kao prije. Emocionalno i duhovno postajemo svjesni da se približavamo kraju.

 

 

Najvažnija lekcija koju moramo savladati je prihvaćanje. Dovršite ono što ste počeli u prethodnom razdoblju, očistite svoj život…

I na kraju posljednje raskrižje u našem životu. Odvija se između 84. i 90. godine. Neptun i Pluton igraju glavne uloge. Neptun je postavljen nasuprotno svojoj poziciji u natalnoj karti što simbolizira stvaranje jedne nove realnosti. Pluton po prvi put ulazi u aspekt opozicije prema natalnoj, što priča priču o našem posljednjem izboru, o odlasku…

Autor: Julijana Oremović

www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6