Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 16. maj: Ovnu je dan za romansu i ljubav, Blizanci  će imati važan susret sa nekim, Vodoliji ljubav kuca na vrata…

Dnevni Ljubavni Horoskop za utorak 16. maj: Ovnu je dan za romansu i ljubav, Blizanci će imati važan susret sa nekim, Vodoliji ljubav kuca na vrata…

16. svibnja 2017. 0 By Admin

RAK

Pozicija planeta vam danas donosi rešenje neke misterije po pitanju ljubavi. Ako ste sumnjali u svog partnera ili emocije, danas ćete napokon dobiti odgovor. U poslepodnevnim časovima ćete imati interesantan susret sa nekim iz prošlosti. Imajte samopouzdanja i svoje emocije nemojte otkriti prelako.

 

 

LAV

Vi ste generalno jaki na rečima i to će danas doći do izražaja. Volite da eksperimentišete sa raznim frazama i upotrebljavate reči dvosmisleno, a pošto ste po prirodi kreativni to vam ide odlično od ruke. Danas su vam zvezde posebno naklonjene, pa ukoliko tragate za partnerom postoji mogućnost da ga danas sretnete i osvojite upravo svojom neverovatnom harizmom.

 

 

 

DEVICA

S obzirom na poziciju planeta danas imate potencijal za divan dan, naročito kada se radi o ljubavi. Ako do sada nešto nije išlo kako treba i ako ste se oko nečega brinuli, sada napokon možete da se opustite. Ako ste želeli da osobi do koje vam je stalo učinite nešto specijalno, uradite šta god ste oduvek želeli. Danas možete bilo šta.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4