Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Ukoliko ste nekoga upoznali u nekom od ciklusa retrogradne Venere, znajte da je riječ o odnosu koji nije običan, odnosu u kojem će obje strane zadesiti velika iskušenja, ma kako se na samom startu sve činilo savršenim. Iznimka su jedino osobe kojima je Venera u natalu retrogradna, te je za njih razdoblje retrogradnosti Venere pravi trenutak za susret s idealnim partnerom.

 

 

Venera je u sjenu ušla krajem siječnja, iz aspekta kvadrata sa tranzitnim Saturnom. Taj kvadrat Venere iz Riba i Saturna iz Strijelca je uvelike odredio daljnji tijek ovog razdoblja. Kvadratura Saturna i Venere spada u red izuzetno teških aspekata. Riječ je o aspektu u kome vrijeme doslovno ubija ljubav!

 

 

Također, riječ je o aspektu u kome se pronalaze partneri s razlikom u godinama, društvenom statusu, vjerskoj pripadnosti… Spomenute razlike kroz vrijeme postanu nepremostivi kamen spoticanja koji guši osnovnu Venerinu prirodu.

 

 

U razdoblju tranzitnog kvadrata Venere i Saturna se događaju upravo odnosi s dosta prepreka pa ako ste krajem siječnja ušli u nešto slično, pripremite se za veliku borbu.

 

Venera se okrenula i počela svoj retrogradni hod s 13. stupnja Ovna i fiksne zvijezde Alpheratz, koja ima prirodu Venere i Jupitera. Ova zvijezda se vezuje za ljubav, slobodu, neovisnost i veliku popularnost!

 

 

Promjena smjera Venere s ovog stupnja nam govori da nakon svih proživljenih drama, vraćanja na stare obrasce, očekujemo uzlet, emotivno zadovoljenje kroz ljubav koja ne sputava, već daje krila.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4