VENERA U OVNU OD 19. MAJA DO 5. JUNA 2017: Ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”

VENERA U OVNU OD 19. MAJA DO 5. JUNA 2017: Ljubavni grom iz vedrog neba će pogoditi baš one koji za sebe kažu da to “nema šanse”

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Venera u Ovnu od 19. maja do 5. juna 2017: Planeta Venera je u našim natalima zadužena za sve ono što volimo i za način na koji reagujemo. Suprotno od principa Marsa koji predstavlja akciju, Venera je ta koja simbolizuje našu reakciju, u svim životnim situacijama. Venerom će biti predstavljen naš stil, smisao za lepo kao i način na koji ćemo reagovati u odnosima.

Znak u kome se Venera nalazi i njena pozicija će opisati i kakvim smo manirima naučeni u roditeljskoj kući. U muškom natalu će Venera opisati tip devojke kojoj on teži, pa će dame primetiti da odjednom njihovo ponašanje u odnosu sa određenim muškarcem počinje jako da liči na poziciju njihove Venere. Pored emotivnih pitanja, pozicija Venere, kao malog benefika će biti veoma značajna i za sektor finansija, piše Astro portal.

 

 

Posle ovog kratkog uvoda o Venerinim osobinama i principima, pozabavićemo se onim što nas trenutno sve zanima, a to je aktuelna planetarna pozicija Venere. Krajem januara smo ušli u ciklus retrogradne Venere, koji se završava 19. maja. Da, dobro ste čuli, iako je Venera već uveliko u direktnom hodu, ona još uvek nije u fazi u kojoj je direktna u potpunosti. Trenutno se Venera nalazi u takozvanom stacionarno direktnom kretanju, sve dok 19. maja ne dosegne stepen sa kog se 4. marta počela kretati retrogradno. Šta to u praksi znači?

 

Još uvek se stvari na emotivnom planu kod većine mogu podvesti po terminom “previranje”. Još uvek nas muče sumnje, blokade, kočnice, kojima smo svedočili u periodu od kraja januara, kada je Venera ušla u senku. Venerin retrogradni hod donosi velika preispitivanja u odnosima, vraćanja na stare teme i dileme, kao i karmički opterećene odnose.

Ukoliko ste nekoga upoznali u nekom od ciklusa retrogradne Venere, znajte da je reč o odnosu koji nije običan, odnosu u kome će obe strane zadesiti velika iskušenja, ma kako se na samom startu sve činilo savršenim. Izuzetak su jedino osobe kojima je Venera u natalu retrogradna, te je za njih period retrogradnosti Venere pravi trenutak za susret sa idealnim partnerom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4