Venerini aspekti od 19.5. do 6.6.: Oganj emocija – spremite se za pretjerivanja!

Venerini aspekti od 19.5. do 6.6.: Oganj emocija – spremite se za pretjerivanja!

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Tranzitna Venera u Ovnu obilježila je ovo proljeće.

 

Mnogi pripadnici ovog znaka, ali i svi oni s podznakom u Ovnu i dalje se trude uhvatiti ritam s promjenama koje ono donosi, ponovno pokreće i zahtjeva. Sitne pukotine, koje prizivaju velike rezove. Kratke rečenice, koje otvaraju duge razgovore. Slučajni susreti, koji mijenjaju živote.

 

 

Tijekom svibnja, tranzitna Venera udružit će svoje potencijale u dodiru s tranzitnim Marsom, Saturnom, Plutonom i Jupiterom. Od navedenih planeta, samo Venera i Mars nisu u retrogradnom hodu. Što to govori i donosi, te čemu nas uči?

 

 

Obično aspekte prema retrogradnim planetama vezujemo za nedovršenu prošlost, za neke emocije koje i danas žive u nama i neka vrata koja nismo zatvorili. Međutim, iako su to najčešće manifestacije ovih aspekata, ne treba zaboraviti ni procese promjena u kojima se svatko od nas nalazi.

 

 

Shodno tome, aspekti prema retrogradnim planetama aktiviraju i one promjene koje smo pokušali odgoditi do trena neophodnosti. Ovo je taj trenutak.

 

 

Prvi aspekt koji retrogradna Venera u Ovnu čini jest aspekt sekstila prema tranzitnom Marsu u Blizancima.

 

Ovaj aspekt obilježit će razdoblje od 19. svibnja do 4. lipnja. Mars u Blizancima je također i dispozitor ove Venere pa imamo lijep odnos planete i njenog vladara. Tranzitna Venera u Ovnu voli brzinu, a dodir s Marsom u Blizancima ubrzava svaku njenu zamisao.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4