Venerini aspekti od 19.5. do 6.6.: Oganj emocija – spremite se za pretjerivanja!

Venerini aspekti od 19.5. do 6.6.: Oganj emocija – spremite se za pretjerivanja!

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Očekivati ​​od ove Venere da vas voli drugačije, znači rušiti sve njene osobnosti i buditi ono najgore u njoj. Satkana je ona od najljepših emocija. Ali vrlo dobro poznaje svoje demone, i pušta ih iz sebe kada je povrijeđena.

 

 

Ako niste spremni na apsolut, ako ostajete sigurni na površini i ako se plašite zaroniti u pakao emocija, onda zaobiđite osobe sa ovom Venerom. U suprotnom, spoznati moć ljubavi, i kada ih najviše zavolite bit ćete ostavljeni, jer Venera u Ovnu može voljeti samo vatru jednaku njezinoj.

 

Ona voli samo onoga tko nema potrebu smirivati njen plamen, jer previše dobro zna koliko je životne energije satkano u plesu s njom. Venera u Ovnu zavoljet će samo onoga tko zna probuditi ono najnježnije u njoj, ali joj istovremeno ne dopušta da se ušuška u sigurnu luku, već joj iznova izmiče tlo pod nogama. Rat i mir  – to je prava mjera za ovu Veneru.

 

 

Shodno tome, svi Ovnovi, Jarčevi, oni s podznacima u ovim znacima ili Venerama, u narednom periodu mogu očekivati ​​uzbudljive emotivne trenutke.

 

Povoda za ljubomorne scene bit će i tamo gdje nema realnih osnova da ih bude. Povišeni tonovi, iskre iz pogleda, prstiju i vulkani energije, okružit će nas u nastupajućim danima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4