Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

Mračni muški ljubavni horoskop: Ovan je egomanijak, Raku najbitniji alkohol

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Neotesani, tvrdi, samoživi, nepažljivi, sebični, površni, misle samo na seks, fudbal, automobile i kladionice, a senzibilitete prema finim i uzvišenim stvarima nemaju. Momci, volimo vas, ali stvarno umete da budete najgori.

 

Ovan

Ovaj egomanijak takmičarskog duha će biti tvoj samo ako odgovoriš sa „da“ na sledeća pitanja. Da li je poligamija ok, ako se to odnosi na mene, a ne na tebe? Sportski automobili su nešto najbolje na svetu je l’ da? Njegova je poslednja i ako vam to malo glasnije saopštava to je zato što ste vi krive. Ostavlja u slučaju da je „ne“ odgovor na jedno od ovih pitanja.

Bik

Možda će ti biti čudno u startu, ali njegov proračun u bilo kom momentu ne greši. Znaće uvek gde ćete naći najjeftiniju ponudu džank fuda. Nemoj da te začudi ako uvek negde ima rezervni sendvič ili digitron. Ko god da ga pita gde da se ide, on obavezno predlaže tamo gde je klopa. Ostavlja u slučaju da kažete da ne umete da kuvate i da je jeftina majica od 5000 dinara.

Blizanac

Nešto bi da menja ali ne zna šta. U isto vreme bi najradije bio i vodoinstalater i pilot spejs-šatla. Bez sumnje su uvek jako zabavni, veseli i lažljivi. Počinilac svih grešnih radnji koje se mogu obaviti za pet minuta. Svaki ozbiljan plan traje tri minuta. Uostalom, kakvi planovi – niko sreće nije video od toga, samo bujica novih misli i ideja od sumraka do svitanja. Ostavlja, samo ne zna kada se to desilo.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4