HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

22. svibnja 2017. 0 By Admin

aznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Blizanci, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje, pišu Vecernje novosti 

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao

Izuzetno pozitivan period na poslovnom planu počinje sa Venerom u Ovnu, što je jasan znak da ćete narednih nedelja najviše biti okupirani finansijskim pitanjima, kao i postizanjem nekog rezultata, koji je izmakao u prethodna dva meseca. Ukoliko se radi o naplati novca, ipak sačekajte još nekoliko dana, kako bi se stvari same sredile.

 

 

Ako se to ne dogodi, pređite u akciju posle 6. juna kada Venera uđe u znak Bika, a vaše drugo polje. Povoljni aspekti početkom juna doneće vam više uspeha i konačno razrešenje finansijskih problema. Ovaj period je takođe veoma povoljan za uzimanje ili vraćanje kredita. U isto vreme, prihodi će biti stabilniji što će vam doneti veliko olakšanje. Ipak, tokom celog perioda, zbog retrogradnosti Jupitera u sedmom polju, moraćete da se borite sa onima koji imaju drugačije ideje i planove. Naoružajte se strpljenjem, budite pažljivi i odmereni.

Ljubav

Venera u vašem znaku pojačava dinamiku na emotivnom planu, ali, zbog opozicije sa Jupiterom, ishod je ispod očekivanog. Moguće je da u ljubavi imate prevelika očekivanja. Opozicija Venere i Jupitera koja je aktivna do 6. juna ukazuje na nesigurnost i dvoumljenje, ali i na brojna nova poznanstva i nezadovoljstvo rezultatima. Jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti.

 

 

Partner vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Nakon 6. juna počinje povoljan period za preispitivanje odluka i predloga partnera. Okolnosti će biti povoljnije, a rezultati izvesniji. Moguća nova romansa na putovanju.

 

 

Zdravlje

Vodite računa o povredama oštrim predmetima, ne budite brzopleti. Pazite na ishranu, ne preterujte sa radom. Moguće glavobolje kao posledica vremenskih oscilacija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12