Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Horoskop po ciganskim kartama za jun 2017: Ciganke gatare od davnina proriču sudbinu i otkrivaju šta će vam se desiti u budućnosti gledajući u karte, pa se ta praksa zadržala do dana današnjeg. Saznajte šta vas očekuje tokom juna 2017. godine, piše Moj Astrolog.

OVAN

LJUBAVNICA – PISMO – LJUBAV

Ljubav

Oho-ho! Pa čini mi se da će vas baš lepo „krenuti“ na polju ljubavi tokom ovog meseca! Ako ste slobodni – možete stupiti u kontakt sa nekim ko je jako, jako davno bio u vašem životu – možda čak osoba iz detinjstva. Obradovaćete se jako jedno drugom i komunikacija će biti izvrsna – ovo je više nego dobra osnova, a vi sada gledajte, pa razradite dalje! Kod slobodnih ove karte mogu označiti i mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom.

 

 

Neko će vam od prvog trenutka baš, baš odgovarati i itekako je moguće da do kraja juna budete u jednom snažnom emotivnom odnosu. Kod zauzetih, takođe nije loša slika. Vi i voljena osoba lakše komunicirate nego inače, oboje ste spremni za dogovor i kompromis. Kod nekih od vas probudiće se želja za ozbiljnijim dešavanjima u vezi, možda čak i želja za potomstvom.

 

 

Posao

Jedan živ, dinamičan i pokretan mesec je pred vama. Ovo je period kada biste trebali da budete posebno aktivni, jer vam kontakti, dogovori i susreti sa drugima otvaraju nove poslovne mogućnosti. Takođe, ne treba zanemariti uticaj ljudi iz vašeg okruženja – kolega, prijatelja, nekoga ko vas savetuje – jer vam mogu ukazati na dobre poslovne ponude ili vam otvoriti vrata nekih novih mogućnosti. U finansijskom smislu, računajte da će priliva biti više nego inače, ali da će vam veliki deo novca samo „prolaziti kroz ruke“.

 

 

Zdravlje

Čuvajte grlo, pluća, generalno – respiratorni trakt. Da se razumemo, nećete biti skloni nekim komplikovanim zdravstvenim situacijama, ali su itekako moguće prehlade ili blaže virusne infekcije. Ako imate inače loše varenje ili problem sa stomakom, ovog meseca gledajte da promenite nešto u načinu ishrane.

 

 

BIK

DAR – UDOVAC – VENČANJE

Ljubav

Ako ste slobodni, možda je pravi trenutak da se posvetite samo sebi. Da se počastite nekim lepim komadom garderobe, novom šminkom, da izađete sa prijateljicama i provedete ludu i nezaboravnu noć. Zapamtite – niste ovog meseca bez emotivnih prilika, daleko od toga! Jedino što je potrebno jeste da se opustite i pustite da ljubav pronađe vas, umesto da vi nju jurite. Možda se kontakt sa nekim odvija sporije od onoga što biste vi voleli, ali bitno je ka čemu idete, jel tako?

 

 

Ako ste zainteresovani za osobu koja već ima emotivnu priču ili je u braku, moram vam reći da ćete uspeti da je osvojite. Samo….šta ćete posle raditi, to je već drugo pitanje. Oni u vezama i brakovima neće imati velikih problema tokom juna. Šta više, neki od vas se mogu odlučiti za početak zajedničkog života ili zakazati venčanje.

 

 

Posao

Lepa nova poslovna ponuda očekuje pripadnike ovog znaka tokom juna meseca. Ovo doduše može biti i neka nagrada za vaš rad ili unapređenje, napredovanje. Šta god da je, bitno je da će vam doneti veliku satisfakciju. No, Bikovima svakako stoje dobre šanse da prošire poslovanje ili da otpočnu novu poslovnu priču sa jakom firmom ili ozbiljnim saradnicima. Sredinom meseca možete imati neki manji zastoj u vašim planovima, ali to vas neće na duži rok sprečiti da idete ka cilju. Finansije – vrlo solidno u junu.

 

 

Zdravlje

Starija populacija Bikova može imati manjih hroničnih tegoba, a savetuje vam se da povedete više računa o ishrani i kontrolišete holesterol i šećer. Ukoliko ste mlađi pripadnik znaka, razmislite o nekom vidu rekreacije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6