Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

Ciganske karte nikad ne greše: Evo šta vam predviđaju za juni:

7. lipnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

TUGA – LOPOV – DAR

Ljubav

Pa… za emotivne relacije ovo definitivno nisu podsticajne karte i ne obećavaju baš lagan mesec Strelčevima koji su u vezama ili braku. Naglašeni su neizvesnost, otuđenje, distanciranost između partnera, a moguće je da postoji i sumnja u vernost. Jedino što vam sa ovakvim kartama mogu predložiti jeste da makar pokušate da funkcionišete zajednički i da se trudite da izađete jedno drugom u susret. Ono što je dobro i obećavajuće jeste poslednja dekada juna, kada je evidentno da se parovi (bar oni koji prežive prethodne dane) dižu, i kada se u vaš odnos vraća pozitivna atmosfera. Usamljeni pripadnici znaka mogu ući u nešto tajno u prve dve dekade juna meseca. Ako ne želite da se bakćete ovakvim pričama, onda taj period iskoristite za pojačavanje kontakata sa prijateljima ili usmerenost na sebe.

 

 

Posao

Kreativna zanimanja su postavljena dosta dobro tokom juna meseca. Takođe, možete očekivati veću pomoć od strane ženskih saradnica, koleginica. Neke od njih vam mogu otvoriti čak i vrata nove poslovne mogućnosti koja će postati aktuelna tokom treće dekade juna. Generalno gledano – dosta će vas okupirati finansijska stabilnost i pokušavaćete na sve načine da dođete do nje, čak prihvatajući i dodatne poslovne angažmane. Ipak, materijalno kreće uzdizanje tek od treće dekade juna.

 

 

Zdravlje

Trebali biste da izbegavate statičnost i da vodite računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje unosite. Takođe, smanjite slatkiše, masnu i prezačinjenu hranu. Psihička nestabilnost može dovesti do nesanice, lakog gubitka energije.

 

 

JARAC

NADA – POSETA – NEPRIJATELJ

Ljubav

Jun je mesec pokreta za usamljene pripadnike ovog znaka. I prva i druga dekada juna donose vam ljubavne mogućnosti, a svakako će vas ovaj period dovesti u kontakt sa dosta pripadnika suprotnog pola, od kojih ćete izdvojiti osobu „po svojoj meri“. Nemojte žuriti i ne stavljajte strast na prvo mesto, mnogo vam je bitnije razumevanje i skladan odnos sa osobom za koju ste zainteresovani. Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom period kada će morati da razgovaraju, ali ne o površnim temama, već onim suštinskim sa voljenom osobom. Već neko vreme vaše emotivne relacije „klackaju“ i sada je pravi trenutak da dođete do korena problema i konačno ga i rešite. Nemojte dozvoliti da se u vaš odnos konstantno uvlači potreba za raspravama i nerazumevanje. Setite se koliko značite jedno drugom.

 

 

Posao

Oni koji se bave umetnošću, kreativnim radom, koji zarađuju na konto onoga što vole – imaće više nego dovoljno posla tokom juna meseca. Generalno gledano – ulazite u period koji je dosta dinamičniji i življi, i koji će vam doneti dobre prilike i za kontakte sa strancima, ali i povećan obim poslovanja u zemlji. Očekuju vas mnogobrojni razgovori i susreti sa potencijalnim poslovnim partnerima, od kojih će neki umeti da prepoznaju vaše kvalitete. Što se finansija tiče, tu ćete, na žalost, i dalje biti nestabilni.

 

 

Zdravlje

Prolazne zdravstvene tegobe, mada one tokom juna mogu biti češće nego što biste vi to voleli. Blagi, kratkotrajni padovi imuniteta ili iscrpljenost i gubitak energije. Vodite računa o tome da se dovoljno odmarate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6