TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

TUZNA ISTINA DA SRCE PUKNE OD TUGE A bio je vise od zivota. ostavila sam ga poslije 23 godine braka jer je trazio da vodim ljubav sa…

7. lipnja 2017. 0 By Admin

Odavno su zavrsili skolu zasposlili se i imaju porodice, a ja, ja sam navikla na samocu, godi mi, nasla sam svoj dusevni mir.  Nisam sretna, ali sam zadovoljna zivotom koji imam sada u ovim godinama i zahvlajujem Bogu i sudbini da sam imala snage sve prekinuti i krenuti dalje.

I sada cesto mislim na one dane kada smo se ljubili pogledima kada su nase ruke bile ruka u ruci i kada smo disali jedno za drugo. Kada sam bila najsretnija zena na svijetu i kada tu srecu ne bih mijenjala za sva blaga ovog svijeta.

 

 

A on, on je ostao sam, lutao od jedne do druge, placao zene koje su mu ispunjavale njegove sexualne fantazije. Kazem placao jer vise to ne cini. Bolestan je od neizlijecive bolesti i nema jos mnogo zivota pred sobom. Pozelim da ga vidim ali nemam snage plasim se da cu zaplakati plasim se da cu umrijeti od tuge kada vidim onoga ko mi je nekada i od zivota bio vazniji.

 

 

Nadam se da ce ova moja ispovijest pomoci bar nekome bar nekoj zeni pokazati put kako se postaviti u slicnoj situaciji.
Isto se nadam da ce ovo procitati i muskarci i dobro razmisliti koliko je grozna stvar zenu tjerati na nesto sto ne zeli u sexu, time gube sve. Sex je lijep samo dok je to vodjenje ljubavi i dok su zelje obostrane.

 

 

stizu me sjecanja

Stranice: 1 2 3 4