Mesečni Kineski horoskop za juni 2017:  Zec se vraća staroj ljubavi, Bivo rešava ključne probleme u ovom mesecu, a ovaj znak će pronaći svoju srodnu dušu…

Mesečni Kineski horoskop za juni 2017: Zec se vraća staroj ljubavi, Bivo rešava ključne probleme u ovom mesecu, a ovaj znak će pronaći svoju srodnu dušu…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

ZMAJ

Jun je odličan mesec za Zmajeve. Uživajte u njemu. Uvek rastući krug prijatelja je odlična osnova za pronalaženje partnera. Budite društveni ovog meseca ukoliko ste u potrazi za novom ljubavi. Svaka osoba koju upoznate poznaje još dosta ljudi, a među njima može biti i vaša srodna duša. Profesionalno, počeće da se priča o vašem uspehu u prevazilaženju problema koji ste postigli. Nastavite da idete napred sa još više samopouzdanja.

 

 

ZMIJA

Recite ono što je potrebno da kažete ovog juna. Budite otvoreni sa svojim namerama, naročito ukoliko planovi uključuju ljude koji su vam veoma bliski. Zmije koje su bez partnera doći će do onog trenutka u životu kada se neke stvari završavaju i postaju nešto sasvim drugo. Da li želite da zakoračite napred ili nazad? Ljudi će rado slušati vaše ideje narednih dana ovog meseca. Da li je nešto pomalo rizično? Nećete znati dok ne pokušate!

 

 

KONJ

Jun je mesec za rešavanje problema. Neki problemi su vam se ponovo vratili jer ih niste rešili kako treba prvog puta. Sedite za sto sa bliskim prijateljima i pronađite rešenje. Budite oprezni ukoliko tražite ljubav. Vreme je da se uozbiljite. Sedite, posvetite se poslu i zauzmite svoje mesto u narednih 30 dana ovog Novog Meseca. U ovom svetlu, ono što vi mislite i osećate je dosta važno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5