ŠTA MOŽE DA RASPLAČE HOROSKOPSKE ZNAKE: OVNA PREVARA, LAVA BOLEST, A JARCA…

ŠTA MOŽE DA RASPLAČE HOROSKOPSKE ZNAKE: OVNA PREVARA, LAVA BOLEST, A JARCA…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

Svi mi ponekada plačemo, a mada se u modernom svetu nekada smatra da “suze nisu ok”, svakog ponekad savladaju emocije. Ako ne budete radili ove stvari nećete rasplakati ljude prema horoskopski znakovima…

 

OVAN

Vrlo ste sujetni i emotivni, pa vas može jako povrediti ako osoba do koje vam je stalo i za koju ste bili spremni sve da učinite prevari, izneveri i napusti. Tada plačete, jer ste nemoćni da joj se osvetite, zato što je još volite. Osetljivi ste takođe na decu, pa bilo kakav oblik nasilja nad njima izaziva u vama strahovit otpor i tugu, pogotovo ako ne možete da učinite bilo šta čime biste mogli da im pomognete.

 

 

BIK

Svi misle da ste praktični, jer čvrsto stojite na zemlji i ništa vas ne može pomeriti, što je uglavnom tačno. Ali, kad počne da vas proganja sećanje na nezaboravnu ljubavnu romansu koja nije mogla da se ostvari, suze počinju da vam klize niz lice. Patite u tišini, uz omiljenu muziku i piće koje ste nekad zajedno pili, ne javljate se na telefon, sve dok nekako sami sa sobom ne odbolujete svoju tugu, iako znate da je to nemoguće.

 

 

BLIZANCI

Obično plačete kad vam je nešto uskraćeno, a vi nemoćni da bilo šta preduzmete. Zbog vaše kapriciozne i hirovite prirode, u stanju ste da se rasplačete zbog stvari koje svima iz vaše okoline deluju krajnje nebitno. Nedostatak ljubaznosti i poštovanja prema starijim osobama i brige za njih može vas rastužiti, jer ih u njihovom “trećem dobu” na neki način vi najbolje možete razumeti, piše conopljanews.rs.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4