ŠTA MOŽE DA RASPLAČE HOROSKOPSKE ZNAKE: OVNA PREVARA, LAVA BOLEST, A JARCA…

ŠTA MOŽE DA RASPLAČE HOROSKOPSKE ZNAKE: OVNA PREVARA, LAVA BOLEST, A JARCA…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

RAK

Zbog naglašene sujete, u stanju ste da se rasplačete i u velikom društvu, kad vas neko povredi, pa ne možete da briljirate onako kako ste navikli ili kako biste vi to želeli. Međutim, ako je neko od vaših najbližih bolestan ili mu je potrebna pomoć, angažovaćete celu familiju, obavestićete sve za koje mislite da mogu nešto da učine, ali će vama biti najteže da se lično angažujete oko te osobe.

 

 

LAV

Bolest ili loše zdravstveno stanje bliskog člana porodice, ili situacija u kojoj ne možete da zaštitite svoju porodicu, može vas dovesti u očaj, pa imate osećaj kao da su vam ruke vezane. Agresivno ponašanje, pogotovo prema deci i životinjama, može vas zaista rastužiti. Možda suze nećete roniti na javnom mestu, ali vam sigurno neće biti lako da ih zadržite, jer ste vrlo osetljivi na patnju bespomoćnih i nezaštićenih.

 

 

DEVICA

Kada je vaš ego povređen, to vam zaista teško pada, mada češće umete da se rasplačete nad sudbinom drugih, nego nad sopstvenom. Naročito ste osetljivi prema starijim i bespomoćnim osobama, pa poseta staračkom domu zaista može da vas dotuče. Kada u nekom žbunu spazite malo napušteno mače ili štene, celo vaše telo gura vas prema tom milom stvorenju koje će vas ispratiti pogledom: “Zašto me ne uzmeš?”

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4