Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

Ne gubite vreme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

9. lipnja 2017. 0 By Admin

U ovim horoskopskim kombinacijama može se javiti privlačnost, čak i zaljubljenost, ali je svaka duža emotivna veza osuđena na propast.

 

Škorpija i Lav

 

I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav ume da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama.

 

 

Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija ume užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju neverstvo.

 

 

Lav i Bik

 

Lav i Bik u vezi se bukvalno konstantno bodu jer su u pitanju dva užasno tvrdoglava znaka. Ukoliko ste tvrdoglavi i partner vam je isti takav znate kako to već izgleda. Oba znaka imaju potpuno različite prioritete od kojih ne odustaju. Lavovi često traže reflektore i način da steknu slavu, dok Bik traži stabilnost i sigurnost u životu.

 

 

Ni jedno od ovo dvoje ne menja mišljenje oko toga kako treba živeti život ni blizu lako, Bik neće dobiti potrebnu sigurnost od Lava, a Lav neće imati podršku Bika na svom putu. Ovo zaista ne funkcioniše dobro. Ipak, mogu doći do suživota ako imaju izgrađeno obostrano poštovanje kada shvate da partner neće odustati od svojih potreba i želja kao što neće ni oni sami i onda nastave da gledaju na partnera kao na veoma jaku i nezavisnu osobu koja im imponuje.

 

 

 

Rak i Vodolija

 

Rak i Vodolia mogu osećati privlačnost na početku veze, ali ono što ih privuče jedno drugom brzo i nestane. Vodolija teži uzbudljivom i užurbanom životu, dok Rak voli da puni baterije u svom domu. Raka često privuče Vodolija jer mu zvuči uzbudljivo čitav koncept po kom žive Vodolije, ali samo dok ne pregore u svemu tome i ne počnu da žude za samoćom koja im je potrebna.

 

 

Svima je to potrebno, ali ipak u ovakvoj vezi to postaje problem jer su u pitanju dve osobe koje su na suprotnim stranama. Vodolija ne shvata promene raspoloženja jednog Raka kom treba opuštanje u samoći što može prouzrokovati nerazumevanje i nedostatak strpljenja za partnera. Vodoliji može dosaditi stil života Raka iako Rak u glavi ima mnogo toga zanimljivog pa često dolazi do nevere.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6