NE BUDI LUDA I GLUPA:  Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!

NE BUDI LUDA I GLUPA: Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!

10. lipnja 2017. 0 By Admin

4. Dobar je prema životinjama

Ako je on osoba koja će odvesti povređenu životinju kod veterinara, naleteli ste na muškarca koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima. A to je nešto što svakako treba ceniti.

 

5. Odgovoran je

Kada vidi vaš propušten poziv na koji nije mogao odmah da odgovori, zove vas. Kada vidi vašu poruku odgovara poprilično brzo, ne zaboravlja da vam se javi, niti vas pušta da izvisite zbog nejavljanja. Jednostavno, uvek je tu za vas kada vam je potreban!

 

 

6. Ne flertuje sa drugim ženama

Niko nije svetac i naravno da je teško ignorisati činjenicu da se sviđate nekoj privlačnoj osobi koja vam to jasno daje do znanja. Ali, sve dok on nastoji da sve takve osobe drži na potrebnoj distanci i dok ne šalje poruke drugim ženama koliko su seksi u 4 ujutro dok vi spavate, nemate razloga za brigu…

 

 

7. On može da podnese vaš loš dan

Svi smo ponekad mrzovoljni i neraspoloženi, ali važno je da u takvim trenucima on ne dođe sa pitanjima poput “Jesi u PMS-u”, izrečenim osuđujućim tonom, već zna kako da vas pusti da se smirite, utešiti vas i nasmeje, šta god vam u tom trenu bilo potrebno i šta god vas zapravo mučilo.

 

 

8. Obraduje vas iznenada

Običnom porukom “volim te” ili “požuri kući, čeka te iznenađenje”, jednog običnog, dosadnog, sivog utorka, bez nekog posebnog razloga. Ali, i te kako je posebno što ste mu stalno u mislima i što se ne ustručava da vam to i pokaže.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3