Numerološka prognoza za JUN 2017:Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi ovog leta! Peticu i osmicu očekuju predivne stvari ovog meseca…

Numerološka prognoza za JUN 2017:Saznajte da li ćete imati sreće u ljubavi ovog leta! Peticu i osmicu očekuju predivne stvari ovog meseca…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Izračunajte svoj bioritamski broj za jun i pripremite se na izazove koji vas očekuju ovog meseca!

 

vaki mesec u godini nosi svoj broj – za jun je to broj 6, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), dobijamo 7. To je broj koji daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9.

Bioritamski broj izračunajte ovako = dan + mesec rođenja

Na primer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

Lični broj 1

Ako je vaš LIČNI BROJ GODINE 1, jun je vaš LIČNI MESEC broj 7

Ovo je bila dinamična godina za vas, koja vam je pružila nove prilike i nove početke. Jun donosi drugu vrstu prilika i jednu koji zahteva od vas da stavite svoju karijeru i odnose na čekanje. Vreme je da se malo odmorite i pogledate unazad i analizirate. Uzimanje malo slobodnog vremena je upravo ono što bi trebali raditi ovog meseca.

 

 

Nemojte da se osećate kao da zabušavate, nego gledajte na to kao na priliku da dobijete dublji uvid u smer u kojem vaš život ide. Probajte dnevne meditacije. Uzmite sebi vremena za razmišljanje o tome šta želite, gde želite da idete u životu i ispitajte svoje unutrašnja osećaje.Ovo je mesec koji crpi duhovnu energiju oko vas, a vi biste mogli da budete posebno pronicljivi ovog meseca.

 

 

Obratite pažnju na svoje snove i zaista odmorite i uživajte ovaj mesec, jer sledeći mesec će biti ovde uskoro i karijera će biti vaš glavni fokus i život će se vratiti u višu brzinu. Ako osećate nedostatak energije i potrebu za više sna, odajte počast svom telu i učinite upravo to. Ovo je vaš mesec odmora.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5