Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna: Slobodni Bikovi uživaju u novim poznanstvima, Blizanci rade korenite promene, Rak zadovoljan novčanim dobitcima, Ribe na prekretnici…

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Prisustvo Marsa u Raku, uz dobar aspekt sa Venerom u vašem polju novca ukazuje da se poslovi polako sređuju. Ništa konkretno neće se odmah neće dogoditi, ali opšta situacija vam ide naruku. Ali, kako je Mars, vaš vladar u napetom aspektu sa Mesecom, nemojte se previše upuštati u detalje, pogotovo početkom perioda.

 

Ljubav – Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

 

Zdravlje – Mogući su problemi povezani sa ishranom, jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

 

 

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Ušli ste u povoljniji poslovni period, tako da ćete biti u prilici i da zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u prvom polju sve zavisi od vas i vašeg znanja. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme, odnosno tenzije sa osobama iz okruženja.

 

 

Ljubav – Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

 

 

Zdravlje – Neredovna ishrana i fizičko iscrpljivanje utiču da osećate umor. Uzimajte vitamine, više se odmarajte i šetajte.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6